final logo 11.06.13

Λίγα Λόγια για μας

Ο ιστότοπος Alwaysgreece.gr δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπά – τι άλλο; - να ανακαλύπτει ταξιδεύοντας την Ελλάδα και παράλληλα να καταγράφει τις μικρές πινελιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάθε τόπος διαθέτει. Στον ιστότοπό μας θα προβάλλουμε όχι μόνο την πληροφόρηση και τα γνωστά στιγμιότυπα των ελληνικών τουριστικών περιοχών, αλλά μια φρέσκια ματιά και μια πιο προσωπική αποτύπωση για όσα μπορεί να ενδιαφέρουν έναν «ανήσυχο» ταξιδιώτη.

Ο βασικός μας στόχος δεν είναι να αναπαράγουμε όσα έχετε ήδη διαβάσει για τους εκατοντάδες προορισμούς της χώρας μας, ή να εστιάσουμε απλά στις τουριστικές περιοχές που διαθέτει. Αυτό το «ταξίδι» ξεκίνησε για μας με σκοπό να μοιραστούμε -με ένα κοινό που διαβάζει «τα ψιλά γράμματα»- τις αισθήσεις που μετατρέπονται σε εικόνες, τα αρώματα που γίνονται κείμενα, τις γεύσεις και τους ήχους που ταξιδεύουν τη μνήμη. Αυτά κι άλλα πολλά συνθέτουν, κατά τη γνώμη μας, τις άγνωστες πτυχές του τόπου μας, επιβεβαιώνοντας όχι μόνο την υπεροχή του, αλλά κυρίως το πόσα ακόμη είναι τα ταξίδια που «οφείλουμε» να κάνουμε για να γνωρίσουμε πραγματικά τη δική μας Ελλάδα!

Μέσα από την παρουσίαση προορισμών για κάθε εποχή του χρόνου, μια βιβλιοθήκη πληροφοριών που ολοένα θα μεγαλώνει, επιδιώκουμε να σας μεταδώσουμε σύντομα και συνοπτικά ότι χρειάζεται να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε μια ακόμη γωνιά της Ελλάδας. Με πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό, κατάλογο καταλυμάτων, πληροφορίες για όσα πραγματικά αξίζει να δείτε, μικρά μυστικά, παραλίες κι απομονωμένα ακρογιάλια, οικισμούς που ξεχωρίζουν, δρώμενα, οδοιπορικά, και υπέροχα στιγμιότυπα της φύσης. Πάνω από όλα όμως - και φυσικά με τη δική σας συμβολή - θα επιχειρήσουμε να σας μεταφέρουμε την αίσθηση και το παλμό κάθε τόπου, ώστε να αποφασίζετε αν ταιριάζει στο.. ταξιδιωτικό σας τύπο!

Την παραπάνω καταγραφή πλαισιώνει μια ποικιλόμορφη αρθρογραφία, για προορισμούς όχι «ευρείας κατανάλωσης» και προτάσεις για ταξίδια βάση πιο ειδικών απαιτήσεων. Συγκεκριμένα, στην ενότητά μας «Με Αφορμή», θα διαβάσετε άρθρα σχετικά με εκδρομές Εκτός εποχής, Με μικρό πορτοφόλι, Χωρίς Ι.Χ., Για μια βραδιά, Οικογενειακής υπόθεσης και άλλα πολλά, που θα σας δώσουν ιδέες, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, για να επιλέξετε τον τελικό σας στόχο, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η Ελλάδα Παντός Καιρού!

Κλείνοντας, αναφέρουμε πως η ομάδα του ιστότοπου Alwaysgreece.gr, θα κάνει ότι μπορεί για τη διασταύρωση, εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών που προβάλλει. Μη ξεχνάτε όμως πως με τη δική σας βοήθεια και συμμετοχή μπορεί μια καταγραφή να γίνει ακόμη πιο ολοκληρωμένη και άρτια. Έτσι αν διαπιστώσετε οποιοδήποτε ελλειπές ή μη έγκυρο στοιχείο στην αρθρογραφία μας, μη διαστάσετε να μας το κοινοποιήσετε. Με αυτό τον τρόπο θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι για όλους τους φίλους μας που αγαπούν την Ελλάδα.

Επειδή όμως όπου κι αν πας σημασία έχει πάνω απ’ όλα η παρέα, γίνετε σήμερα μέλη του ιστότοπου Alwaysgreece.gr, ώστε να φιλοξενούμε τα δικά σας κείμενα, τις φωτογραφίες σας, να ψηφίζετε το επόμενο οδοιπορικό μας, να διαγωνίζεστε ή να αναδεικνύετε τη φωτογραφία του μήνα και να συμμετέχετε σε άλλους πρωτότυπους διαγωνισμούς για να κερδίσετε τη δική σας.. απόδραση!

Καλά ταξίδια! Members login

Η ομάδα του ιστότοπου Alwaysgreece.gr